uzu13 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam, szukam PRZYKLADU z ktorego mogl bym narysowac/przerysowac i udoskonalic ;] postac. Otoz gre robie w izometrii a postac byla topdown i nie pasuje. Ptrzebuje postaci ( badz czegos innego z ktorego wezme przyklad ) odrocona tylem, przodem, w lewo, w prawo, w prawa gore, w lewa gore, w lewa dol, w prawo dol. Mam nadzieje ze wiecie o co B, jak nie to pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak przerobisz postać top down na izometrię, to pokaż bo jestem ciekawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 @up: Heh. To by było ciekawe... @uzu13 Poszukaj sobie spritów z FF: T (Final Fantasy Tactics) i je poprzerabiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nikas ^_^ ja nie chce przerabiac z top down, tylko jakis gotowy juz w izometrii, Ezlur nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Był gdzieś taki tutek na gmclanie jak znajdę to ci podam E:https://gmclan.org/uploader/2596/ludek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 http://sdb.drshnaps.com/display.php?object=10268 Tu sobie poszukaj na pewno coś znajdziesz w izotermii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi