szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Heja! Mam pytanie, czy można kupić gdzieś kratę do takiego kasku, lub jakiś może jest ochraniacz na noś ? Z góry dzięki za pommoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak trenujesz w jakimś klubie czy gdziekolwiek, popytaj trenerów, zwykle mają taniej i sprawdzone. A jeśli nie to do wiejskiej chuliganki ochraniaczy się nie nosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tylko właśnie nikt nic nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Każdy sklep ze sprzętem do sztuk walki albo zestaw "mierzenie głowy" + allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Japan , ale mi chodzi o samą kratę bez kasku,lub sam ochraniacz na nos, bo kask to ja mam taki jak w linku, ale mi krata pękła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 W jakim linku? Nie dałeś żadnego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 http://www.allegro.pl/item1055094612_kask_...n_promocja.html Japan: Byłem w 5 takich sklepach i nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ten sam model kasku mam i przeżyłem bez kraty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udowodnij to że przeżyłeś, bo ja walczę na sparingach z przeciwnikiem 20 cm większym odemnie Edit; A może ją skleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Japan i walka? Nie wyobrażam sobie tego za cholerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Płytką wyobraźnię masz przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Faktycznie. Tak trudno sobie wyobrazić pixelowego ludzika lezacego na deskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Japapon ma 1,5px ,a 4tk ma 1,5 metra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.daxpolska.pl/ szukałem i nie było ale być może coś przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi