Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie ma czegoś takiego jak zwykły styl grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie wiem jak się robi tą twoją "zwykłą" grafikę pewnie trzeba mieć jakiś program do tego ale ja jestem za piksel artem bo wątpię aby ktoś tu sklecił inną grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zrobić samochodziki jak w Re-Volcie Re-Volt(Wikipedia ENG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 bez sensu jak zrobicie "zdalnie sterowane"... Proponuje pójść w pełen realizm i maksimum krwi ile zmieści się na ekranie!! Edit 1. Ta gra ma być klonem innej czy jakaś oryginalna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja bym chętnie zagrał w coś typu Re-volt, Ignition ;) . bez sensu jak zrobicie "zdalnie sterowane"... Proponuje pójść w pełen realizm i maksimum krwi ile zmieści się na ekranie!! Zależy, kto co lubi. Ja tam wolę mniej realistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ok, wynikiem ankiety wyłoniliśmy ogólny zarys gry: Styl grafiki: zwykły (12 głosów) Bronie w grze: tak (13 głosów) Drogi na skróty: tak, niszcząc otoczenie (14 głosów) Teraz zaczynamy dyskusje na temat trybu i celów w grze. Jak chcecie aby wyglądała rozgrywka w grze? Propozycje - Rozgrywka: - Puchar świata (lub coś podobnego jak NASCAR) - Wyścigi uliczne - Turnieje tematyczne (drift, co kolwiek wymyślicie) - Przechwycenie tira / furgonu z ładunkiem - Popisy kaskaderskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Capture The Flag :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ingen, jak wyobrazasz sobie Capture The Flag w wyscigowce? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 w sumie mozna by zrobic walke o flage - zdobywasz falge i za kazde okrazenie z flaga dostajesz punkty, w tym czasie wszyscy inni probuja cie rozwalic i samemu zdobyc flage. z klasycznym ctf moze byc problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 taki crashday :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ok, wynikiem ankiety wyłoniliśmy ogólny zarys gry: Styl grafiki: zwykły (12 głosów) Bronie w grze: tak (13 głosów) Drogi na skróty: tak, niszcząc otoczenie (14 głosów) Teraz zaczynamy dyskusje na temat trybu i celów w grze. Jak chcecie aby wyglądała rozgrywka w grze? Propozycje - Rozgrywka: - Puchar świata (lub coś podobnego jak NASCAR) - Wyścigi uliczne - Turnieje tematyczne (drift, co kolwiek wymyślicie) - Przechwycenie tira / furgonu z ładunkiem - Popisy kaskaderskie Wyscigi uliczne, chociaz jak dla mnei bronie w wyscigowce to poroniony pomysl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 bronie zdecydowanie na nie jestem za pucharem świata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja jestem za totalną rozpierduchą i pełno wszędzie krwi!!! Oczywiście wszystko pełen realizm i bez broni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Projekt juz zawieszony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Bez kitu czemu?? Ja tu daję najlepsze propozycje a ty sobie go zawieszasz :( Walić was wszystkich, zamykam się w swoim filozoficznym świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jak mają być bronie to może rozwalanie innych aut na arenie? Co zawieszony? Are you fucking kidding me?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a jakby ANtY powiedzial ze jest adminem GMClanu tez byscie uwierzyli? :) projekt nie jest zawieszony, czekamy na propozycje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 A czemu anty wypowiada się przy 100% ostrzeżeń? Chlast mu blokadkę na miesiąc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 100% warn =/= ban. A anty na to: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a jakby ANtY powiedzial ze jest adminem GMClanu tez byscie uwierzyli? :) projekt nie jest zawieszony, czekamy na propozycje ;) A nie jest? ;) During the play came to my mind the idea that maybe I can make a similar game. 3-4 years ago I created an evolution game system on ?paper?. The whole system of progress and innovations tree, substances, technologies have been ready, so why not use the current version of the XenoN to create such a game? In addition, the strategy is a great challenge, and I love the challenges So today I began working on the game design. You can count on the fact that Evolution will come for sure ? where does this certainty? because it is one of the three games which creating has become a major goal of my programming life wyscigowke robisz w przerwach od tej gierki? ranmus, jaki brzydki OT rozkrecasz :( nieladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi