Markuz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam serdecznie! Poszukuje grafika 3D do projektu Death-Race. Na dzień dzisiejszy nie mogę zaoferować grafikowi PLN-ów, lecz w późniejszym czasie jeśli projekt ruszy to na pewno mu odpalę część funduszy. Co taki grafik miałby wykonywać? - Części do samochodów ( jakieś działka także, ochrony itp. ) - Samochody, mogą być to gotowe modele z nałożoną teksturą, lecz wszystkie mają być podobnego stylu oraz już po zrobieniu z niego obrazka 2D musi być taka sama perspektywa i odległość od "kamery". Chętni pisać na gg: 9342837 . Pozdrawiam! :) PS. Proszę administrację o zamknięcie tematu, wszystkie oferty proszę kierować na Gadu-Gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No a może coś pokażesz? Jakieś demko silnika czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Heh właśnie dlatego chciałem zamknąć temat, jeśli jesteś grafikiem 3D napisz do mnie na GG, jeśli nie no to niestety :) Jeśli grafik napisze do mnie na GG, to wtedy mu przedstawię co i jak, a on mi pokaże swoje prace itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sam zamknij temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi