ALT Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mój własny przykład programu który steruje innym programem po przez plik .ini . Żeby działał trzeba uruchomić obydwa pliki . link: http://www.speedyshare.com/files/22784349/...ow_przyk_ad.zip sory żę nie dałem na uploader ale nie chce mi wejść :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Brawo :D Sam sobie dałeś 5 :D A ja dam 2/5...co to niby ma być? :D To jest tylko czytanie z pliku ini i zapysywanie... Dual Window - ██████████ 80% - v0.5 Zrobiłbym to w 5minut...nie komentuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie wiem czy ciągłe zmienianie i odczytywanie ini jest wydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to już przez 39 było by wydajniej i szybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 nawet przez MPlaya xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 to już przez 39 było by wydajniej i szybciej! nawet przez MPlaya xD skąd wiecie? sprawdzaliście czy strzelacie na oślep? ciekawy przykład, troche gorsze wykonanie ale ogolnie oki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 fakt faktem sieciowo na localhoscie dzialalo by i na socketach i na mplay szybciej niz na ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi