Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mogą być. Chodzi mi o krótkie posty pokroju Mikołaja czy Easefula w stylu "striptiz", "for money", "hehehehe". W sumie należą im się warny, zaraz przydzielę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 myśl sobie co chcesz, link do tematu dałem bo nie trudno go było znaleźć na tapchanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 M Za co ja mam warna ,za krótkie posty ? Striptiz ,nie wulgaryzm ,ani nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Regulamin forum i strony GMCLAN ... oraz zakazu: spamowania, ... pisania za krótkich, kilkuwyrazowych postów, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 W sumie napisałem ten post an górze bo przeoczyłem i dałem za szybko wyślij ,a nie zauważyłem ,że jest jeszcze jedna strona ,i żeby warna nie było ,to coś na szybko wymyśliłem... I jeszcze jedno ,bo nie chce tematu zakłdać ,żeby sapmu nie było ,jak pisze na gmclanie to nie poprawia mi błędu i nie mam tej keski (I) i nie mogę wrócić jak robię błędy tylko usuwać wszystko... Tak jak w tym poście poprzedni dałem M ,bo jak by mi nie zostało litera to bym nic nie napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Używaj szybkiej odpowiedzi. I przecinek stawia się przed spacją, a nie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dzięki działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja mam pomysł dzięki któremu unikniemy mudżynów: np. Tymon ma link do chatu, inni piszą do niego na pw, a tymon daje innym. Oczywiście byłby to nie tinychat/gmclan tylko tinychat/asafadf. Co o tym sądzicie? Sądzimy, że to jest bezsensu. Login + hasło FTW :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Hehe jak ktoś czyta i nie jest w temacie ,to brzmi jakbyście szukali sposobu pozbycia się murzynów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja tam w ogóle nie wchodzę, więc niczego się nie pozbywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nikt cie tam nie zaprasza :/ wole juz murzynow od narzekajacych gmclanowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Na tym czacie moze chociaz troche zmadrzejecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Niezbyt biało z Twojej strony Far. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 najlepiej w formie ajaxu z odświeżaniem powiedzmy co 3 sekundy. To czym by to się różniło od shoutboxa? Już na takim takeagift jest podobne rozwiązanie i jest to krótko mówiąc do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 albo czat dla zarejestrowanych użytkowników będących na forum np. tydzień na pewno nie będzie im się chciało czekać :) EDIT: no i poza tym tam jest burdel, gdyż nie ma OPA a tak to ban i po sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 mała galeria controla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a więc kontrolek tak wygląda ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Przecież to już wiedzieliśmy :sp_ike: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ahhh, za wcześnie wyszedłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak dalej chcecie się bawić w tego tinyczata, to zalecam Wam założenie nowego kanału z losową nazwą i przesyłanie namiarów tylko osobom zaufanym (chyba że można hasłować kanały, nie chce mi się sprawdzać) + tuszowanie nazwy na screenach, bo robicie aktualnie za pożywkę tapchanowcom. Ichnie dzieciaki 4chan wannabe przeszukują także galerię na naszym forum, więc póki co została ukryta, żeby się za bardzo nie jarali, bo debili u nich nie brakuje. No i eksponowanie gołych klat też sobie darujcie, bo to już totalny idiotyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ranmus a tam chyba jest w tym tinychacie jakas lista pokojow wiec nic nie da chyba, nie? bo skad murzyn by wszedl? tak o sobie wpisał gmclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Przecież i bez tapczanów jest tam syf i żałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ok. godziny 1 już nie, gdy jest normalna rozmowa na jakiś temat w gronie 5-6 osób no i jest nowy czat już od wczoraj, ten kto miał dostać linka ten dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Przecież i bez tapczanów jest tam syf i żałość.No to nie wchodź jak Ci się nie podoba i se idź na tapchan. Ktoś Cię tu trzyma? Nie zachowuj się jak dzieciak, bo ostatnio mamy ich tutaj wystarczająco dużo, za dużo. -_- Ranmus a tam chyba jest w tym tinychacie jakas lista pokojow wiec nic nie da chyba, nie? bo skad murzyn by wszedl? tak o sobie wpisał gmclan?Nie wiem, nie ja zakładałem ten czat i wielce mnie on nie interesuje. Techniczne pytania do Nikasa proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Po co wy w ogóle tu się udzielacie, komu się podoba, a komu nie. Jeden wchodzi na ten chat, drugi nie itd. , to się raczej nie zmieni, więc nie wiem po co jedni zachęcają, a inni narzekają. Kto wrzuca zdjęcia, niech sobie wrzuca i koniec spamu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Lol dużo fajnych rzeczy straciłem. Jezu 4tk pokazał klate, jakiś murzyn tańczył, ktoś robił striptiz a CTRL wygląda jak baba, Jezuschristwtf. Jest tam opcja na tinychacie aby wymagać rejestrowanego nicka żeby wejść na czat. W sumie chyba jest opcja, aby ten czat w PUBLICZNYM katalogu się nie pokazywał, no nie? Bo to przez to te murzyny wchodzą. no i poza tym tam jest burdel, gdyż nie ma OPA poza tym trzeba było zarejestrować www.tinychat.com/gmclan i wtedy było by po problemie, ale ktoś przed nami to zrobił, bo próbowałem zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja tak bardzo narzekam, bo ten czat pokazał mi bezpośrednio fakt pojawienia się ilości dzieci. Może zabrzmię jak jakiś dziadek, ale serio, kiedyś dało się normalnie pogadać i było co czytać. A teraz jakoś ostatnio widzę nawałnicę dłubiących sobie w nosie dzieci, które dostały internet na gwiazdkę, kamerę internetową na wielkanoc i pragną wszystkim się tym pochwalić, bez większego pomysłu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Osiem spoważniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale ma racje, tylko sie wyglupiacie. To wszystko skonczy sie tak ze wam sie znudzi a 4tk dostanie prace modela i bedzie na boardach w samych majtach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi