Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jakbym miał 3500 zł na lapa, to bym się wstrzymał aż karty graficzne nvidii oparte na fermi wejdą pod strzechy, Ile na to się czeka :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Właśnie przejrzałem różne serwisy i wiadomosci - z nich wynika, że pierwsze fermi w lapach pojawiło się dopiero w tym miesiącu i jest to 480M czyli bardzo droga i szybka karta. Słabsze wyjdą dopiero później, do tego dolicz kłopoty z poborem mocy, które mogą spowodować dalszy obsuw, więc minimum kilka miesięcy. Sądzę, że rynek powinien być nasączony nowymi grafami i ustabilizowany dopiero na jesień / gwiazdkę. Dobra, bierz to co wskazałem, bo się nie doczekasz, a i tak nie wiadomo czy nie będzie klapy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No to spytam się tego faceta ,ale jak tak mówisz to na 90% go kupie :) Jeszcze do tego nie ma systemu operacyjnego ,to można ściągnać... A bateria jaka ,bo nie psize ile godzin trwa? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Up Up Up Dobra ostatni raz odświeżam temat! Jutro zamawiam laptop ,więc wole jeszcze raz spytać ,bo będzie to mnie kosztowało 3500zł (około).dawajcie każdy sensowny laptop ,wiem ,że jak chcesz coś dobrze ,zrób to sam i szukałem i coś znalazłem ,ale chce maksymalnie do gier! Chociaż i tak będę raczej na nim "pracował"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Osz kurde 3 post ,wybaczcie ,ale to chyba ostatni ,lepiej pisać niż nowy temat robić chyba :(... Słyszałem ,że na lapkach się siedzi 3 godziny dziennie ,bo inaczej szybka się ,przepali ,a te części nie wymienisz :( prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mój laptop niekiedy chodzi po 12 godzin i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ile go masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Powiem ci tyle, że bullshit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 mój lapek też chodzi czasami bardzo długo i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 3 godziny to ci bateria tyle wytrzyma jak nie masz podpiętego zasilacza :) . Nawet mniej, a nie żadna szybka. Skąd w ogóle taka teoria. U mnie laptop ma bez przerwy uchyloną klapę i ma włączony monitor i trzyma się już ponad rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki ,żeby uprzedziliście :) Na Mikołaja się nie loguje ,już jak wiecie ,że zmieniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki ,żeby uprzedziliście :) Na Mikołaja się nie loguje ,już jak wiecie ,że zmieniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi