Święty Mikołaj Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Co sądzicie o http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/926535 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie bierz bo ma kartę nvidii. Poszukaj jakiegoś z Radeonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 bierz bo ma kartę Nvidii. Nie szukaj żadnych z radeonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja myślę, że z torbą będzie problem, taniej raczej nie kupisz. Ale jakbym miał kasę i chęci to bym kupił. Z kartą to popieram wypowiedź Ranmus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Z kartą to popieram wypowiedź Ranmus. I ja również. Radeony to badziewia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Też popieram. Radeony są OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opłaca się ,pogram sobie coś na nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Gra się na stacjonarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 łał! Ale czasem też troche pograć ,bardziej chce do "pracy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Złóż to zdanie poprawnie, bo nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak do gier = Radeon do pracy = nvidia nvidia to przeszłość i inwestowanie w nią to jak kupowanie ps1 zamiast ps3. Chcesz pograć to szukaj lapa z radeonem najlepiej seri 4xxx i z jakimś procem od intela np i3 albo i5, nie bierz AMD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgadza się ktoś z tym ,bo ja się nie znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak naprawdę to jestem po prostu fanbojem Radeona. Ale na serio ci powiem że się na radkach nigdy nie zawiodłem w przeciwieństwie nvidii, lapa z radkiem sam mam i odpala nawet cryzysa na high. Co do proca to w lapie mam C2D bo jakoś mam do niego zaufanie, o i5 i i3 słyszałem pochlebne wypowiedzi ale sam tych proców w lapach nie testowałem. Lapka wybierz do 3000, więcej nie trzeba a lepiej żeby zbyt tanio też nie było bo zawsze czegoś będzie brakować. P.S Antybakteryjna klawiatura w toshibach to ściema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Farkraj jak ty tak kupujesz lapka to naprawdę gratulacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 czyli dobry do ,,grania" czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 No pewnie, że tak, dużo gier na nim "þójdzie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Osobiście ludzie żyją przeszłością, gdy Radeony ... no dobra Teraz się uważa je za dobre karty graficzne. Ja mam swojego Radeona i jakoś specjalnie się na nim nie zawiodłem. Nvidii od dawna nie używam ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja miałem okazję zawieść się na dwóch kartach ATI (jedna ATI Rage, druga jeden z wczesnych Radeonów, z ery Geforce 2), więc ja polecam kupno laptopa z nVidią. Od dobrych 7-8 lat używam tylko nVidię i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 jedna ATI Rage, druga jeden z wczesnych Radeonów, z ery Geforce 2) Wczesnych, teraz Radeony dominują na rynku a nvidia próbuje je dogonić. Radeon 5890 FTW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Patrząc na rynek, powiedziałbym że jest na odwrót, ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To co kupować tego laptopa ? Pójdą jakieś lepsze gry? Możecie dawać inne laptopy do 3000zł co się opłaca kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Odświeżam temat ,aby poleciał w górę! Ej bo mi się spieszy ,kupować czy nie? znacie lepszy? Bo świętach muszę zamawiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Może jakiejś innej firmy? Na szybko z acera (tanie, jakość ujdzie): http://allegro.pl/item1058013830_gracz_ace..._ddr3_win7.html Lepszy proc i grafa, więc starczy na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bo ja szukam laptopa ,żeby można było grać też jak coś ,ale nie do gry ,wiecie o co chodzi :) No do 3500zł może być jak coś... dawajcie linki ,bo mi ten facet co zamawia ,powie co się opłaca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bierz tego co Ranmus podał, po co wydawać więcej. Ja bym za 3.5k wziął ps3 i za 2k lapa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Chyba Xboxa ,można przerobić :) A jakie mniej więcej gry na nim pójdą ,te lepsze :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 wszystkie nowe odpala oryginaly do ps3 masz uzywki ponizej 100zl na allegro + net za free na ps3 przerabiaja tylko biedne polaczki lamerzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie uważam się z lamera(o.0) ,a biedny chyba ,też nie jestem :( A co do tematu ,są ejszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 w ogole na konsoli graja lamerzy nie wazne czy maja oryginaly czy nie. A same oryginaly tez kupuja tylko lamerzy ktorzy nie maja jaj żeby piracic! fuck yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jakbym miał 3500 zł na lapa, to bym się wstrzymał aż karty graficzne nvidii oparte na fermi wejdą pod strzechy, ponieważ aktualnie laptopy z DX11 to te z radeonami, czyli jest mały wybór. Mimo to za taką kasę moim zdanie ten będzie najlepszy (zarówno do pracy jak i gier): http://allegro.pl/item1056455721_graj_msi_...0_1gb_hdmi.html - core i5 z technologią HT - 4GB ramu DDR3 - radeon 5730 1GB (http://www.notebookcheck.net/Computer-Game...ds.13849.0.html - jak nie na high/ultra to w każdą grę powinieneś spokojnie w medium poszpilać) - dodatkowa grafika od intela do pracy przy niższym poborze energii - 17 cali 1600x900 (jest jeszcze wersja lapa 16 cali ale 1366x768 - mała rozdzielczosc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi