Pablo-GM Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam potrzebuję loga / bannera który będzie zawierał w środkowym sektorze napis "[DCBT]" a pod spodem wyjasnienie "DontCryButTry" . Wymiary to 200 x 130 . (Wykorzystam ów banner na stronie poświeconej teamowi do countera) UWAGA OBRAZEK MUSI ZAWIERAĆ KANAŁ ALPHA (PRZEŹROCZYSTE TŁO). Liczę na ciekawe rozwiązania . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie jestem zbyt dobry w robieniu logo :P, oto co jak narazie wyskrobałem. Wiem nic specjalnego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zrobił byś mi takie same logo tylko z samym napisem, 'Zombie Invasion ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie robie dwóch takich samych prac (chyba że to poprawki dla danej osoby), ale może coś wymyśle podobnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No to mógłbyś coś wymyślić byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 I jak będzie ? Ewentualnie takie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 2 wersja lepsza, ale i tak słabsza od tego wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Można wiedzieć skąd masz taką czcionkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Można wiedzieć skąd masz taką czcionkę? Z internetu :P wpisz w google liquid font Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jeśli chodzi o to drugie, to zwykły gradient, schowaj się <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A w ogóle to w jakim programie robione? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Czemu wszyscy zawsze pytają o program... Może w paincie, może w photoshopie, może w corelu jakimśtam, a może w gimpie, a może we flashu, a może nie. Co to za różnica ? Program NIE zastępuje umiejętności. A może to wyrenderował w Blenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jeśli chodzi o to drugie, to zwykły gradient, schowaj się <_< . sam się schowaj :), mi się drugie logo (zombie invasion) bardziej podoba od pierwszego (DCBT), to raczej zależy od gustu i tak to render w blenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 LionX dla mnie to najlepiej będzie jak podmienisz tę plamkę na coś symbolicznego , może odznakę ? Głowę Sokoła zwróconą np. ku prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 LionX dla mnie to najlepiej będzie jak podmienisz tę plamkę na coś symbolicznego , może odznakę ? Głowę Sokoła zwróconą np. ku prawej stronie. A może być łeb orła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 To drugie to też blender :o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 To drugie to przerysowany orzeł w ps. :) (zaraz go rzucę w galerii grafice z plikiem psd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi