Japanstache Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Szukam jakiegoś miłego pana (nie kobietę), który pomógłby mi z komiksem internetowym od strony hateemelowskiej. Bajerków ani żadnych dupereli w sumie nie potrzebuję więc nie oczekujcie niczego poza creditsami na stronie i ręcznie wybranym cytatem z Talmudu (strona traktować będzie o tematyce religijnej). מחפש אדם נחמד (לא אישה) מי שיעזור לי עם החוברת מאתר באינטרנט. זיקוקים או רמאי בסך הכל אני לא צריך כל כך לא מצפה לכלום מלבד כסף באתר ו ציטוט שנבחר יד מן התלמוד (מקור יינקטו על נושאים דתיים.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Znaczy czego dokładnie od nas potrzebujesz Stasiu? Rozumiem, chcesz tylko powołać do życia swój niecny projekt graficzny do postaci htmlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tak, ale jestem ignorantem jeśli chodzi o te sprawy i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jeśli nię potrzebujesz tego "na już" to bardzo zapraszam Cię do mnię w najbliższych dniach. Myślę, że będę w stanię pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Hura, jakoś przez PM czy na gg walić? A żeby temat nie umarł to mam jeszcze pytanko o najlepszy znany wam darmowy hosting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jak Ci wygodnie misiaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi