DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 to może adrianpl? bo to geniusz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Sprawdzilem jego tematy i nie ma nic podobnego.Muuuuczek567, a ja polecam sprawdzić moje posty, nie tematy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Postów: 5,122 :o , powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 hahahhahahha xD racja haha xD to może ci pomogę? xD ja biore pierwsze 2.5tysiaka a ty resztę? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Śmiać mi się chciało, jak przeczytałem, że zrobienie tego jest niemożliwe xDD. Tymek, ty sobie nie żartuj, tylko powiedz, czy to kiedyś już zrobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Oczywiście, robiłem to 3 czy 4 razy, raz nawet za pomocą javascripta. Powodzenia w szukaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Poszukałem przez 5 minut, dalej mi się nie chce xD . Jeśli wiesz gdzie to jest, to zarzuć, chociaż wątpię... EDIT: No dobra, chce mi się. Znalazłem coś takiego: https://gmclan.org/up2178_11_gesty.html i poprawione https://gmclan.org/up152_12_gesty_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 zaraz zobaczę ;] ciekawe jak działa :) fajne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 widzicie, dało rade znaleźć, masz juz podstawe tego co chces zrobić, wystarczy teraz lekko to zmodyfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi