DobryZiom Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam. Mam pewien problem: zrobiłem server i client na 39dll i na localhost wszystko dziala ale jak kumpel postawi serwa(ma stale ip) to nikt nie może dołączyć...że tak powiem: program działa tylko na localhost... próbowaliśmy nawet na hamachi, i to też nic nie przyniosło ;/ Co można z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ma zablokowane porty w firewallu systemu/nie przekierowane w routerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 nie wiem ;D Ale ani ja ani on nie możemy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Postów: 2 Dołączył: Dzisiaj, 8:56 Team: -Szukam- Witaj w krainie mayteku! - kliknij spróbuj z kimś innym. nawet ze mną xD Ja mam zmienne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ok ;] zobacze z kimś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Patrzałem i nic ;/ Proszę plik :] Może coś źle zrobiłem:KLIK Skorki za double posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi