kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 No i nudziło mi się troszke więc zrobiłem quiz narazie to tylko pytania puźniej zrobie menu punkty i jeszcze coś wymyśle ale niepisałbym już teraz o tym quizie gdyby nie to że niemam pomysłow na pytania i chciałem was prosić abyście mi pomogli quiz jest tu http://www.easy-sharing.com/462267/quiz.exe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ciulowy ten quiz. Odpowiedziałem na wszystkie pytania, potem pokazał się napis, że to już koniec i ... to wszystko. A gdzie wyniki? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 no właśnie tego niema zrobie jak ktoś mi powie jakie pytania tam mam jeszcze wciepać aha jak pokazał ci sie ten napis to odpowiedziałeś na wszystko dobrze. Jak bede miał 15 pytanie to bedą wyniki i wszystko a ja niemam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Sam wymyśl ! Pytasz się użytkowników jakie mają być pytania a potem dasz ten quiz tutaj... głupie. Po za tym popracuj nad szatą graficzną. To tyle... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 O właśnie, może ja na szybko zrobię quiz gmclanowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 O właśnie, może ja na szybko zrobię quiz gmclanowy. :) Ja kiedyś zrobiłem gmclanowy quiz w któym były bardzo dobre pytania to mieliśvcie pretensje że używam nazwy Gmclan <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Nie my tylko ja, a po drugie nie zrobiłeś gmclan'owy tylko jak pamiętam game makerowy i pytania były w większości o gmclan i o ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Jeśli nikt niechce mi pomócz pytaniami to dajcie tu jakąś muzyke pasującą do quizu bo mam już coś ale jakoś mało pasujące jest. EDIT No zrobiłem nowszą wersje mam nadzieje że ta sie wam spodoba http://www.easy-sharing.com/470425/quiz.exe.html wiem mało zrobiłem jak na tyle czasu ale coraz mniej tworze w gmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi