szpaq99 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Tak wygląda mój boss do mojej gry, ale nie wiem za bardzo jak go pocieniować. Można prosić o przykładzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 mozna tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Musisz sobie najpierw wybrać miejsce z którego pada światło i najlepiej gdzieś z boku narysuj se strzałeczkę (żeby się nie pogubić) no i potem se wyobraź to coś w "realu" razem ze światłem i cieniami, które to coś rzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 wciaz wyglada plasko zaciemnij cien na krawedziach rak ze strony przeciwnej niz swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 mozna tak: Badziew. Coś mi tam niby wyszło ale mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Dawka, to tylko gradient... Tak się cieniuje kartkę papieru, nie potwora. Szpaq, za mały kontrast i pillow shading. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Assuś, a pilow shading to jest do że jest cieniowane do środka ???? Pokaż może jak twoim zdaniem powinno wyglądać to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Typowa odpowiedź na typowe niespodobanie się. Nie mam zamiaru robić tego samemu. Sędzia Trener nie jest najlepszym piłkarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Bla Bla, Tak się składa że mi też się nie podoba i chcę aby to ktoś poprawił DL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wygłądziłem krawędzie. https://gmclan.org/uploader/4890/6da96390c8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jaja sobie robisz ? Pewnie nie, więc wyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi