szpaq99 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Szukam jakiejś mrocznej muzyki pod tło do mojej gierki, gra będzie o zombiakach itp, muzyczka ma być pod tło gry w misjach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Sprawdzałeś tu? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=22228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Może nie mroczna, ale klimatyczna, bo będzie to gra ala zaraza, więc nie wiem będzie top down shoter, ale nie wiem jaki typ muzyki wybrać można prosić o kilka linków z muzyczkami ?? Muzyczka ba być oczywiście bez wokali Edit: Jeszcze potrzebny dźwięk atakowania zombi machania łapani czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 może być midi? bo jeśli tak to mogę ci zrobić bo wymyśliłem kiedyś kilka takich melodii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi