Piczer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jak wiadomo, programy typu Steam czy xfire rejestrują czas grania w poszczególne gry i można obejrzeć nasze statystyki. Szukam podobnego programu, mniej zautomatyzowanego, ale bardziej uniwersalnego; Chcę móc liczyć czas wybranej przeze mnie czynności, ale sam określam kiedy ją robię (jakieś przyciski Start, Stop) Przydałby mi się to do np. kodzenia. Mógłbym wiedzieć ile czasu robię projekt, ile czasu poświęcam mu dziennie, ile średnio, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 zrób coś takiego w game makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Może... stoper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Nie, bo chcę mieć to bardziej zautomatyzowane: Mógłbym wiedzieć ile czasu robię projekt, ile czasu poświęcam mu dziennie, ile średnio, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 https://gmclan.org/up6357_12_jjj.html e:nie skomilowałem bo może się komuś rzydać kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 To se to napisz, żadna filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ja napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jednak nie ile czasu poświęcam mu dziennie, ile średnio, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Inwilgator 360, ostatnio był w niezbędniku. Jak pobiegniesz do kiosku to moze jeszcze będzie gdzies w starych numerach. Fotka okładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 http://devpytania.pl/questions/625/pomiar-czasu-pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Programy te tylko rejestrują czas uruchomionych aplikacji, a ja chce sam wybierać Start i Stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi