Easeful Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 W Almore mi sie chce grać ;( Czemu nitk nie zrobi serwa? A mi się chciało wstawić warna za wyjątkowo niemówiącą nazwę tematu. Czuj się zasczycony, to chyba pierwszy warn który postawiłem od paru miesięcy. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 postaw na localhoście i graj proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja bym postawił, gdybym znał się na tej grze i wiedział o co kaman. Poza tym, i tak pewnie na moim nikt by nie chciał grać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 jakby sie zebralo troche chetnych do gry ludzi to moge postawic naszego starego serwa(mojego i morro) sa tam stare konta wielu osob. ale mowie dla 1 gracza sie nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi