Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Sciągnąłem sterowniki do karty dźwiękowej SiS 7012 Audio Device ale przy instalacji wyskakuje error: Co mam zrobić? Bez tych sterów głośniki wcale nie pracują Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 napisz do nich (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 pisałem i inc nie odpowiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A instalujesz w ogóle z konta administratora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 tak, mam jedno konto na kompie, więc nie ma innego wyjścia... Może w złym folderze rozpakowałem sterowniki? D:/Program Files/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 a na D masz windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 http://www.download.com/3001-2120_4-106969...95fd176f7820a40 szukałem w necie hasło 536870397 i ktoś taki link dał. link do innych sterowników, nie wiem czy działa http://www.opendrivers.com/ jeszcze tu szukaj coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 nic, niestety. Zainstalowałem sterowniki z płyty i nic... A jak wchodzę Panel Sterowania--> Dźwięki i urządzenia audio to pokazuje 'Brak urządzeń audio... Kurde, zaraz nie wytrzymam i wyrzucę go przez drzwi balkonowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi