pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 niestety niemam czasu na tworzenie rund w grze kadur2 :crying: Potrzebuje więc kogoś kt te rundy by zrobił. Informuje też, że nie będzie jednak 3 światów w grze tylko 2 :] gg:7158361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 PO pierwsze chyba założyłeś już temat z grą to tam to mogłeś napisać po drugie im więcej rund tym lepiej a ja bym sie ucieszył gdyby było z 5 światów. EDIT Tak tak wiem znowu sie bawie w moda ale już niebede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 PO pierwsze chyba założyłeś już temat z grą to tam to mogłeś napisać po drugie im więcej rund tym lepiej a ja bym sie ucieszył gdyby było z 5 światów. EDIT Tak tak wiem znowu sie bawie w moda ale już niebede. Wiesz co, chyba masz racje - światów będzie więcej. A jak zrobie już obrazki do wszysktich światów i dzwięk i wogole to wtedy ten temat prawdopodobnie znów otworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi