Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wydawało mi się, że w gmie (8) jest coś takiego, że bierze jako kolor przezroczysty lewy dolny pixel obrazka. Ale to chyba było w 6/7? Da się coś takiego włączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 mozna wstawiac od razu transparentne obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Tyle to akurat wiem, jednak nie o to się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 nie da sie. musisz samodzielnie wymazać jakiś kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 gm8 ma specjalna opcje - wskazujesz jaki kolor ma byc przezroczysty i z jaka tolerancją - voila - i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To powiedz jeszcze od razu gdzie ta opcja :) edit: znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi