Holdysz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Mam gre wyświetla się menu>nowa gra>play>wybiersz postać>play>grasz Pojawia się room w którym grasz i kursor nagle znika z gry potrzebny jest bo jak sie wygra trzeba dac next co robić?? coś z roomem??? od 6:40 nad tą gra siedze a mi tu kursor znika.. No to może spytam czy to może być spowodowane zbyt dużą ilością wydarzeń w jdnym obiekcie??? Bo to jest tak mam objekt Play właściwie button i wnim po kliknięciu left mous button następuje wyłączenie 9 plików muzycznych 1 włącza się a na końcu następuje przełączenie do innego rooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 GML window_set_cursor(cr_default) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 No to jest to ten kod po otwarciu rooma ma sie pokazac kursor dzienx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi