LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 cze mam taki pytanko, czy dało by się w gm zrobić wirtualny pad ? Chodzi mi o takie coś : w oknie programu było by pole name, przycisk ADD i 8 dodatkowych przycisków, po naciśnięciu add w "kontrolery gier" powstał by sterownik o podanej nazwie "name" a 8 przycisków reprezentowało by przyciski pada. nie mam najmniejszego pojęcia jak to zrobić i czy się w ogóle da z góry dzięki za pomoc edit: albo by przynajmniej dało się zasymilować przyciśnięcie przycisku pada, po ręcznym dodaniu kontrolera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Może jakiś dll do obsługi pada ? Chyba, że nie o obsługę tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dobra może inaczej, jeśli tak się nie da to może tak. Chce zrobić program który będzie działa w tle i np. gdy włączę notatnik (czy inny program) to co 2 sekundy symulował mi przyciśnięcie klawisza ?A? próbuje opisać najprościej jak się da, to co potrzebuje. edit: Ok znalazłem jakieś rozwiązanie, Co prawda to nie to czego na początku szukałem ale powinno wystarczyć :) a rozwiązanie jakie proste :P: keyboard_key_press(ord('A')) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi