Muchaszewski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mam do was wszystkich WIEEEELLLLLKKKĄĄĄĄĄĄĄ prośbę. Czy możecie wejść na ten link i zagłosować?? TU BYŁ LINK, ALE ZNIKŁ! Niestety trzeba się zarejestrować, ale rejestrowanie się trwa 3s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czyli to refer, a z tego co się orientuję to linki do bajtfajtów są niezgodne z regulaminem (w sygnie oczywiście można mieć). Jak jestem w błędzie to sry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czyli to refer, a z tego co się orientuję to linki do bajtfajtów są niezgodne z regulaminem (w sygnie oczywiście można mieć). Jak jestem w błędzie to sry :D Niestety jesteś w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Takie linki proszę umieszczać w temacie "Ciekawe linki" lub w sygnaturze. Forum nie jest od takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi