Assassin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Chciałbym poruszyć pewien temat, który mnie trochę zbulwersował :twisted: . Wczoraj, o godzinie 14... Wchodzę sobie na GMC Patrzę, a tu w shoutboxie link Pietera - "instantsfun.es" Za chwilę jakieśtam komentarze - "fajne fajne" itp. No bo fajne było :D . Nagle pojawia się wiadomość poxiego: "lalalalalalala" Wnioskuję, że dźwięk mu się spodobał, więc wrzucam mu oryginalnego linka do "lala..." Roxi inteligentnie odpisuje: "żalżalżalżal" Krótko podkreślam, że mówienie "żal" nie jest trendy :( Dalej, mija jakiśtam czas, przeglądam forum, aż tu nagle... blokada? Gnysek usunął kilka wiadomości z shoutboxa i rozdał 2 blokady. Co prawda nie spodobało mi się to, ale stwierdziłem, że nie ma sensu się kłócić. Za momencik, zauważyłem: SPAM w shoutboxie Pomijam już fakt, że shoutbox służy głównie do spamu (oczywiście bez przesady). Ale nawet jeśli da się w nim zaspamować, to W KTÓRYM MOMENCIE JA SPAMOWAŁEM ?? Po co w ogóle napisałem ten temat (przecież skarży to się mamie) ? A więc: Proszę o cofnięcie tego jakże ostrzeżenia, ponieważ uważam je za bezpodstawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Szczerze mówiąc, z doświadczenia jako administrator, mało kogo obchodzi zdanie innych w tej kwestii. Ogólnie zespół moderujący i tak zrobi po swojemu... znaczy tak jak będzie sprawiedliwie i uczciwie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja też popieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Weź ktoś to zamknij i pousuwaj posty użytkowników. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I tak za 40 dni poziom twojego ostrzeżenia spadnie automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Juz znizyles okres Ranmusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Było chyba 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Uważam warn za niesłuszny. Niestety nie mogę podważać decyzji gnyska. Temat zamykam co by się spam zaraz i tu niepotrzebny nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi