I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Będziesz miał napisy wielkości 100. Moje gry zawsze były na niskikm poziomie graficznym...dzięki tobie są na wyższym :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Lol, nie ma za co, ale i tak ludzie wygladaja jak klony... Chcesz cos jeszcze? Dasyc mi sie spodobala ta robota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Jeszcze menela z kijem basetballowym do łomotania nim glin :D Mile widziane, nie wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 narazie nie moge, bo jestem na wakacjach, za 3 tygodnie bede spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 OK. Poradzę sobię przez ten czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LILIPUT Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Szukam Grafika do platformówki.W grze będzie dużo animacji. Pisać na GG:6442194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi