Wojo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam poszukuję dobrego tutoriala na wykonanie drzewka TOP-DOWN Dla przykładu zamieściłem efekt mojego krzaczka . Mój którego używam oczywiście jest cieniowany i poprawiony ale dałem ten bo się boję że mi ktoś ukradnie grafikę. Próbowałem robić drzewo tym samym sposobem ale wyszło jak ogromny krzak :(. Czy mogę prosić o pomoc z waszej strony ?? Bardzo bym chciał efekt taki jak na krzaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Rysowanie roślin w tym stylu (kółka z szumem) nie jest dobrym pomysłem. Spraw sobie tree[d] - taki program do generowania drzewek. Jak skończysz bawić się opcjami to renderujesz. Odpalasz jakiś soft do edycji grafiki i sklejasz z tego jakąś roślinkę. I masz jak powyżej drzewo (możesz sobie wziąść). Zrobienie czegoś takiego zajmuje kilka minut. Równie dobrze możesz zrobić krzaczek czy choinkę wielkanocną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nawet fajnie to wygląda. Super a czy możesz dać link do programu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.frecle.net/index.php?show=treed.about Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Dzięki temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi