dymus_55 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Chciałbym wam przedstawić demo(3 planszowe ) gry alfa 3356. oto link <link nazwa alfa demo latasz samolotem wojennym opcje f11 Powiedzcie co jest nie tak :thumbsup: gra jest zrobiona w 35% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Niepłynne przejścia z lotu poziomego w dół itp. Poza tym lepiej ściągnij jakieś gotowe dźwięki, bo do tego murzyna z akademii policyjnej jeszcze ci daleko. :) Na razie w sumie nie ma co tu oceniać, za mało rzeczy zrobionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 To strzelanie też nie jest płynne i dźwięk jest opóźniony. Za odgłosy muszę Cię pochwalić. :P W życiu bym nie pomyślał żeby samemu nagrać odgłosy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Większość błędów naprawiłem sa płynniejsze przejścia lotu i strzału, postaram się uleprzyć dźwięki i efekty graficzne(wybuchanie itp ) nic nie mogę poradzić na opuźnienie dźwieku. A na dodatek urozmaicenia które dodałem zmniejszają trochę płynnosć gry pod słabszym kompem. Zrobie menu i dokładniejszą instrukcje. Nie długo dam linka do ulepszonego dema. A może juz pełnej wersji? p.s postaram się dodać efekt roomu podażajacegoza postacią :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Większość błędów naprawiłem sa płynniejsze przejścia lotu i strzału, postaram się uleprzyć dźwięki i efekty graficzne(wybuchanie itp ) nic nie mogę poradzić na opuźnienie dźwieku. A na dodatek urozmaicenia które dodałem zmniejszają trochę płynnosć gry pod słabszym kompem. Zrobie menu i dokładniejszą instrukcje. Nie długo dam linka do ulepszonego dema. A może juz pełnej wersji? p.s postaram się dodać efekt roomu podażajacegoza postacią :thumbsup: bardzo ciekawy pomysł z tymi odgłoami trza by je tylko troszke podtuningować zwiekszyc basy itp. swoja droga po uderzniu w cos przydałby sie efekt wybuchu który jest wbudowany w gm pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi