ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Potrzebuję tych części do układów scalonych,lista: - kość pamięci RAM - płyta drukowa karty(laminat,czerwona i zielona)[mam] - te wszystkie czipy (TheMarcQ dam cie do credit'sów) - no i te wszystkie elementy z których są zbudowane układy scalone (?) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 - czipy na 32x32,16x16 i 64x64 - płyta drukowana karty 400x250 - kość pamięci RAM 64x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a, sorki, myślałem, że chcesz prawdziwe, nie popatrzyłem na dział jakie chcesz obudowy, smd czy dip, dip ma wyprowadzenia do przewlekania, a smd do montażu powierzchniowego, podaj wymiary Laminat nie ma koloru czerwonego ani głębokiego zielonego, jest jasno zielony i miedź jest z drugiej strony <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie,chodzi mi o coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 RAM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ALT, ściągnąłeś ode mnie nick, gre od... no, tego tego ;p (nie pamiętam) masz obrazek to sobie wytnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nom,masz racje podobny nick mamy,a grę..od kogo ściągnąłem???? :confused: A i TheMarcQ trochę takie niewyraźne <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 zapisałem w jpg bo kolor był zbyt jednolity to tym wykonałem takie jakby zroznicowanie koloru E: podobnie zrobilem z tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wow,dzięki jeszcze tylko pozmieniam trochę wymiary,żeby były rożne i git! a co z resztą :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ojej przysnolem zaraz... E: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 troche nie pasuje do reszty :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi