Backspace Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Chodzi mi o to, aby napisać w gmlu mniej więcej coś takiego: helikopter podąża za kursorem. Gdzieś kojarze, że był taki temat, ale nie moge go znaleźć :/ Z góry thx za pomoc. P.S. Sorka za koślawe pisanie, ale właśnie wziąłem lufkę z gandzią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 helikopter.x = mouse_x helikopter.y = mouse_y Daj to w step. Helikoptera najlepiej. @dałn: IUHSAIDUGSAUEFgvuAFGL IIGIAJLFGBN C,M,VJNDFJK;Hhiuhiuhuhuhiuhiuh, pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 w step helikoptera GML x=mouse_x; y=mouse_y; ??? chyba że z opóźnieniem chcesz jakoś.. ps. rodzice daliby klapsa zą tą gandzię <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 GML move_towards_point( mouse_x, mouse_y, 2 ); image_angle = point_direction( x, y, mouse_x, mouse_y ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Crack właśnie o to mi chodziło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi