Paqoo Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Przy uruchamianiu systemu jest tryb awaryjny. Nie mam pulpitu! Co się dzieje? Nie widzę ikon szybkiego uruchamiania, paska start itp. Czarne tło i okno dokumentów przy starcie. Mogę wybierać programy i foldery oraz je uruchamiać. Pierwszy raz spotkało mnie coś takiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 jeżeli nie wada jakiegoś hardwaru to albo psikusy windy albo może wirus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ctrl + alt + delete, Plik, Nowe zadanie (uruchom...), explorer.exe. Tam się schował twój pasek startu. Co z pulpitem to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 raczej nie o to chodzi 4tk... naciśnij przycisk okna, wejdź w ustawienia>pasek zadań i menu start> włącz auto ukrywanie>zastosuj> włącz auto ukrywanie>zastosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi