chlebo Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wczoraj kupiłem całkiem nowy wibrator. Niestety gdy go włączyłem rozłożył się w parasol i zaczął tańcować. Instalacja sterowników nie pomogła. Nie mogę przeinstalować systemu gdyż nie mam płytki od Winbrator 98. Do tego zauważyłem że mój pies zaczął przeglądać wiadomości o gwałtach na dzieciach w Faktach od kiedy to się stało. Pomuszcie mi plizzz!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 3/40 pocwicz moar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 3/40 pocwicz moarCo tak słabo? Sama nazwa tematu już jest doba. Choć treść słabsza... ja dam 10/40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vhkI_j1yq44 fajne laski w tym teledysku enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi