GMTraker Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Siemka, to znowu ja, nie da się ukryć :). Przy włączaniu ulead video studio pokazuje mi się taki komunikat: obrazek nie mój, ale ta sama treść. Proszę o pomoc, byle szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Z tego co przetłumaczyłem sobie to chodzi o to że, została ona zamknięta w zły sposób. Próbowałeś resetować kompa? Być może w procesach jeszcze gdzieś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jak pierwszy raz włączyłem, wszystko było OK, zacząłem robić filmik, musiałem wyjść z domu, wyłączyłem, ale po chwili wyskoczył error, nie czytałem bo nie miałem czasu, tylko jak to naprawić :( restart nic nie dał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi