Egzekutor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam! Poszukuje kogoś do współpracy nad grą pt. Olympus Mons. Dokładnie to poszukuje kogoś kto będzie tworzył różne animacje z już gotowych grafik. Animacje wykonane będą musiały być w Top-Down. Przykładowe animacje: - Zmiana broni (bohatera) - Przeładowywanie magazynku - etc. W zamian za pomoc/współpracę oferuję miejsce w Credits gry. O kontakt proszę w temacie/gg(6333614)/pw. Prosiłbym także o zaprezentowanie swoich umiejętności i wykonanie jakiejś ciekawej animacji :) Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Możesz to zrobić sam, w bardzo prosty spobób. Podziel sobie postać na kilka części, np. rękę na dwie części. Wstaw sobie podzieloną postac do programu Skeleton lub pivot 3b i zanimuj to tak jak chcesz. 0 rysowania. Chcesz to daj jakąś graficzkę spróbuję zrobić takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 albo zrób animację szkieletową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Pamiętam program, obrazki np ludzika: noga ręka głowa... i jak w piwocie obracałeś dowoli i next frame. poszukaj na YT to widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Nazywa się Skeleton, napisałem o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 To ten? sorka wielka :) w każdym razie polecam, a widziałem go 2 - 3 lata temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi