Gość Kamilosek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Siemka podajcie jakies Najlepsze gry na ps2 multiplayer na 2 graczy. Glownie chodzi mi o takie gry z trybem Arena czyli tak jak np Hot wheels Beat That ze sie jezdzi autem i sie zbija player vs player zbiera sie rozne bronie i sie jezdzi po pokoju.Lub takie jak gra viligante na ps1 mialm kiedys fajna o takie m,i chodzi. nie podawajcie Fify i Moh lub PES'a chodzi mi o player vs player takie autkajak mico mashines v4 tylko NIE wyscigi tylko arena z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 tekken chociaż to nie wyścigi ;[ twisted metal? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 dzienki kolo o takie cos mi chodzilo ta gra wyjdzie dopiero w 2011 w europie moze uda mi sie kupic z allegro starszom wesje jakies inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ta gra już dawno wyszła. Polegajcie dalej na polskich serwisach z grami a daleko zajedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi