Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Poszukuje dźwięku fanfarów(jak przejdzie się np. poziom) i dźwięk jak się naciśnie start żeby rozpocząć grę. I to wszystko musi być chiptunowe(tzn. z nesa :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Poszukaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wiesz co za to powinieneś dostać warna, a wiesz dlaczego? Odwoływanie do www.findsounds.com nie rozwiązuje problemu! Właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wiesz co za to powinieneś dostać warna, a wiesz dlaczego? Ty też. A wiesz dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ops, sory ;P skoro findsounds nie rozwiązuje problemu masz to ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ale ja chcę 8-bitowe z nesa ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 W takim razie masz tutaj jakieś dźwięki 8bitowe. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tam też nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Poszukaj tutaj. Tam jest tego pełno, bo sprawdzałem parę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Może nie możesz znaleźć bo szukasz 'fanfarów' a nie 'fanfar' :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi