mateusz00 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Potrzebuje grafika 2d z widoku od góry. Robię grę, w której chodzi się po szkole. Musze mieć postać główną, zwykłych uczniów, kujony, oraz dyrektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Grafika czy grafiki? jeśli to drugie to coś poskrobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz00 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Wielkość postaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz00 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 wymiar jednego boku 4 piksele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 wymiar jednego boku 4 piksele Że co proszę? ED: Masz ludzika 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Coś takiego? : P EDIT: Grabarz szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Coś takiego? : P EDIT: Grabarz szybszy Tyle, że ja od przodu ludzika zrobiłem bo nie doczytałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz00 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Tyle, że ja od przodu ludzika zrobiłem bo nie doczytałem :P możesz mi go pokazać? przepraszam pomyliłem się zamiast 40 napisałem 4. powinno być 40 Złamanie punktu 3 regulaminu. Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi