szpaq99 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Wykorzystałem do swojej gry tego przykładu "Animacja Szkieletowa (bez lengthdirów - transformacje d3d)" Ale jak zrobić że jak nacisnę 1 to rączki postaci ułożyły się tak, jakby miały trzymać colta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 musisz cwaniakować tak, aby te poruszenia przystosowały się do colta :D czyli pozmieniaj liczby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No tak ale, jak zrobić aby się zmieniło po naciśnięciu klawisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 no to masz funkcje np keyboard_check_pressed czy coś... bowiem tam trzeba umieścić przekształcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No ale jak naciskam to potem nic się nie dzieje. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 a pokaż kod? dawno przykładu nie czytałem, zobaczyłem kiedyś jako newbie. czy po naciśnięciu orda on przyjmuje pozycje i strzela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 dałem taki kod jaki był w create i po naciśnięciu 1 miało zmieniać ale coś nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale daj ten kodzik to coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Sorka ale już sobie poradziłem. Temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi