Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam , potrzebuję loga klanowego do gry counter-strike : steam . Obrazek ma przedstawiac herb , coś w tym stylu : Taq / skrót klanowy L^A , zaś pełna nazwa brzmi Last^Ammo Clan. Acha i wymiary podobne do obrazku wyżej podanego . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 klan ostatniej amunicji? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Mhm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Przecież jestes pro grafikiem to sam pociśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jest jedno małe ale. Lenistwo : 3 W sumie dlatego napisałem tu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Tylko takie znalazłem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 W tym momencie przedstawiłeś mi jaki jesteś inteligentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przemyśl to Pablo, Klan w Labiryncie brzmi lepiej niż last ammo z kól ^ pomiędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 No niestety pomocy tu nie znajdę , zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi