cysior Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Kończę grę, mam już wiekszość grafik ale nie potrafie wykonać grafiki bohatera do mapy świata. Postać ma chodzić w 4 kierunkach(4kratki animacji) Chodzi mi o styl RPG. (TUTAJ Kliknij JEŚLI NIE WIESZ OCB) Wymiary: szerokość 16 wysokość 32 Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A jak ma być ubrany ten twój bohater? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Cos takiego tylko mniejsze wymiary(podałem w temacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 a nie mozesz sobie tego robaczku przeskalowac w edytorze grafiki GM-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kilka przykładów: :mellow: :) ^_^ :jezor: :D :lol: A jak są za duże to ze zmniejsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Niektórzy może wolą nie mieć grafiki z neta, tylko zrobioną specjalnie na potrzeby tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi