donway Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam, bardzo bym prosił o zrobienie grafiki do mojej nowej gry. Mam już wszystko zaplanowane, fabułę gotową itp. ale cała gra dopiero "rusza" (niech robią tylko osoby, którym to nie przeszkadza, nie chce postów typu "najpierw zrób grę to pogadamy"). Zrobiłem mały 'rysopis' jak i co, za grafiki byłbym bardzo wdzięczny, oczywiście credits. Wymiary nie są ogólnie zaplanowane, ale powinny być zachowane tak mniej więcej jak na rysopisie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Zobaczę co się da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Chyba nie ma więcej chętnych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie wykonam wszystkiego ;p Sry Zrobię: pkt.2 3 5 7 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 spoko :P i tak wielkie dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Do dwóch tygodni będę miał wymieniony twardy dysk a po tym czasie spróbuję coś zrobić jakbyś czegoś nie miał bo napewno nie dogonie was to skontaktuj się ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja będę potrzebował bardzo dużo grafiki, ale nie chce obarczać tym Was. Możliwe, że mój kumpel mi zrobi. Ale jakbyś chciał to możesz także mi pomóc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dobra jestem na innym kompie nie mam dostępu do dobrych programów graficznych tylko paint jest więc mógłbym ci taki kafelek zrobić pixelartowy ale nie wiem jaki styl grafiki pixelartowy czy taki gimpowaty z cieniami rozmyciami itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mi to wszystko jedno, byle co będzie lepsze od mojego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja się podejmę zadania. Tylko nie teraz, ale postaram się dzisiaj. E: łap tego lekarza... trochę brzydko, ale może się spodoba :) KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 w edicie dam lekarza. 2 wersje. staraj się unikać czarnych konturów, a z tyłu głowy o cieniu pamiętaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzięki Wam, czekam na dalsze grafiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 w edicie dam lekarza. 2 wersje. staraj się unikać czarnych konturów, a z tyłu głowy o cieniu pamiętaj. Przecie to wygląda jak pigułka gwałtu : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Hahaha no w sumie trochę tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Spróbowałem zrobić łóżka, nie jestem specjalnie zadowolony, ale może ci się przyda :) Jeszcze spróbuję co innego. Ale IS zrył jakość EDIT: OK, zaraz upnę w png chyba będzie dobrze. Kafelek bez odblasku Kafelek z odblaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 @up Nie IS a .jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To skorzystaj z innego hosta, dodaj trochę cieniowania i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 podoba mi się :D dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kursor. Poza tym krzyż szpitalny to dwa identyczne odcinki przecinające się w połowie... E: Masz różne wersje kolorystyczne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dziękuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 nie moglem patrzec na kafelki by Jotpe, to zbrodnia w bialy dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 oo bardzo fajne, dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Jeżeli przyczyniam się do do tego projektu, robiąc tak kiepską grafę, że ty, copoconaco, mobilizujesz się do robienia lepszej to też dobrze :) EDIT: Kurde, zmieniłem z IS na Tinypic, zapisuję zamiast w jpg w png, a nadal jakość kiepskawa. EDIT: Wrzuciłem na Gmclan uploader i jest tak samo, widać lepiej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 oo ladne postacie ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Drzwi... ale jakoś tak niezbyt mi wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bo to nie bardzo przypomina drzwi, bardziej krawężnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 czemu ty jotpe wszystko w jpg zapisujesz i psujesz jakość? .____. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przecież napisał, że próbował w png ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ma ktoś link do darmowego testu IQ? Bo coś mi się wydaje, że mój nie przekracza dwucyfrowej liczby. Otóż odkryłem, że zamiast zapisywać plik jako .png dopisywałem tylko do nazwy końcówkę ".png" a zapisywałem nadal jako .jpg. Zaraz poprawię te postacie, wrzucę na GMupa i będzie olrajt. EDIT no'1: EDIT no'2: EDIT no'3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 noo odrazu lepiej : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi