Egzekutor Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam! Czy mógłby ktoś zrobić mi animację chodzenia do tej grafiki? Chodzi mi żeby było widać mu nogi jak się porusza :) DO tego animację machnięcia lewą ręką (równocześnie karabin idzie na prawo) oraz animację ładowania broni. Za każdą pomoc jestem wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 rysował KubaGM? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Rysował Pablo-GM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie rozumiem, jak machnięcia ręką? Gdzie, w jaki sposób i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Machnięcie w stylu rzut granatem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A masz to w pliku photoshopa? To by odrazu łatwiej było (zakładam że było robione na warstwach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie, nie mam. Nie wiem na czym było robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No bez warstw to już łatwiej od nowa rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 to jest chyba png? więc to jedna warstwa... z kanałem alpha sprawdzałem, ale rzut nie wyszedł. wygląda jak wywalenie magazynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 sprawdzałem, ale rzut nie wyszedł. wygląda jak wywalenie magazynku Też może być, może się nada jako animacja przeładowywania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Zrób animacje szkieletową to do wszystkiego będzie animacje można zrobić bo tak to sięnie opłaca tylu grafik robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 to jest chyba png? więc to jedna warstwa... z kanałem alpha sprawdzałem, ale rzut nie wyszedł. wygląda jak wywalenie magazynku Thx for info -,-" Chyba specjalnie go pytałem po to żeby się upewnić czy czasem nie ma w psd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ta grafika była robiona xxx czasu temu , wtedy jeszcze nie operowałem na warstwach ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi