Nickolas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam :) Mam taki problem z laptopem (Toshiba L300D), bo od pewnego czasu nie działa TouchPad, nie działa ani na Ubuntu ani na Windows 7, próbowałem z FN + F1 do F12 ale to nic nie daje, jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 kupić myszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 może się jakoś wyłączył? sprawdź w menadżerze urządzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 kupić myszkę : O a czy do jasnej @!@# @!@#@ ? CHCE ZEBY touchpad dzialal bo chce laptopa sprzedac wszystko nikas jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 a moj touchpad to ma taki fajny guziczek do wlaczania/wylaczania, ale jest prawie niewidoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to może pobaw się w takim programie, ja np. mam taki w którym ustawiam właściwości touchpada, może coś tam kliknąłeś przez przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi