4tk Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Oryginalnośc - Pomysłowość, inność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A mi się nie podoba ta gra...ogólnie nie lubie takich platformówek...więc nie dam oceny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 niestety 4tk, nie jesteś oryginalny :( grę tego typu zrobił np. pozik była jeszcze jedna, w której chodziło się bodajże słoniem, miała takie niebieskie motywy i to gry tylko z gmclanu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 To nie słoń tylko ninja chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 4Tk, wiesz czemu jesteś nieoryginalny? Bo nawet nazwę splagiatowałeś. http://www.newgrounds.com/portal/view/526537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Oh, to dlatego przypominało mi to styl Nikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Flaczku, na poczatku postac nawet miala miec bumerang ale sie balem ze ktos znajdzie wlasnie ta gre :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 żałosne, a się jeszcze kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nikas, już cie nie lubie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Lol 4tk z Grabarzem mi się pomyliłeś D:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Pod niektórymi względami prawie niczym się nie różnią (poziom mondrości postuf napszykład) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Pod niektórymi względami prawie niczym się nie różnią (poziom mondrości postuf napszykład) To mi podchodzi pod obrazę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi