Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 No więc tak, szybko. Wersja 0.7.6 Exp - 3x Ip - 83.230.7.69 Port - Standardowy. Hmm co tu jeszcze... No Server będzie działał tylko kilka godzinek : D Bo chciałem sobie sam pograć ale może ktoś by się skusił;p A jak mi się to spodoba, bo dodam że pierwszy raz gram w tą grę, To może zacznę hostowanie na dłuższą mete.;p W każdym razie Zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zostawiam Server Do wieczora, zobacze co dalej :D . Doublepost. Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 mam nadzieję, że poprosiłeś gear studio o wprowadzenie na twój serwer wszelakiej maści narkotyków i innych używek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 mam nadzieję, że poprosiłeś gear studio o wprowadzenie na twój serwer wszelakiej maści narkotyków i innych używek Niezły text nikas, muszę zapamiętać i będę tyrał na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Skoro ten serwer jest chwilowy to nawet nie zamierzam się tam zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zew IP? Cthulhu się chowa :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Codziennie od 9 - 13 . Online :D Bo później nie gram. Jak ktoś będzie chciał grać to logujcie. Exp - 4x Mam już 37 lvl na własnym servie ;d Mag. Albo jak ktoś będzie chciał żebym odpalił - 7016288 . Piszcie na Gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Po co tworzyć prywatne serwery w tą grę? To nie WoW żeby płaciło się za globala, a on jest zdaje mi się najlepszym serwem. I chyba ten nie będzie lepszy od tamtego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Bo nie ma oficjalnego w tą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi