pivot18 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ostatnio zauważyłem że coś mało ludzi gra w Almore a przecież to dobra gra jest ;/ Postanowiłem więc założyć server niestety na Hamaku. Nazwa servera na hamachi: Almora server bez hasła IP: 5.82.220.18 Port: podstawowy Wersja Almory 0.7b Godziny w których można zagrać: 12:30-23:00 Czyli 11 godzin dziennie. Exp x2 przez pierwszy tydzień! Eventy w miarę możliwości nie wiedziałem gdzie napisać temat ;d Komputer na jakim stoi Server: Nvidia Geforce 9800GT 2GB ram Intel core 2 duo E5200 2.5/GHz Więc komputer raczej dobry Internet 1mb/s Tylko w tym tygodniu można wgrać postać z innego servera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Hamachi jest strasznie niewygodne i wątpię by twój "server" uzyskał jakąś większą popularność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ehh, mieliśmy przecież robić serwer razem, w końcu ja mam zew. ip a internet taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dobra bo miałem fajne pomysły na Eventy ale da się rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi