Doman Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam! Poszukuję osobę chętną do zrealizowania pewnego projektu. Chodzi mianowicie o wykonanie w Blenderze prostej postaci przypominającej rycerzyka z klocków Lego. Następnie należałoby wykonać jakąś krótką animację tej postaci, np. kilkusekundowy marsz lub machnięcie mieczem itp. Tak wykonany projekt potrzebuję następnie wyexportować do aplikacji Ogre w ten sposób, aby dobrze prezentowała ona zarówno postać, jak również i jej animację. Na koniec wymagane jest sporządzenie krótkiej dokumentacji. Sprawa jest pilna, gdyż projekt ten potrzebuję mieć w ciągu najbliższych dni. Cena nie gra roli ze względu na to, jak ważny jest dla mnie ten projekt. Kontakt najlepiej przez GG: 15919508, ewentualnie e-mailem: doman46@wp.pl, w postaci postów poniżej lub prywatnej wiadomości. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 10000 amerykańskich dolarów (słownie: dziesięć tysięcy) i możemy o czymś gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 To pokaż nam nikas swoje umiejętność modelowania w trójwymiarze, bo spamerskie już poznaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Anty , mam przypomnieć Ci Twój post ? Jestem pewien , że brzmiał identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi