Paqoo Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Mam już wizję tej gry rpg. Potrzebuję kogoś kto stworzy do niej grafiki. Są chętni? Można napisać do mnie na gg: 4533113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 tak na pewno ktoś stworzy ci grafikę do gry jeśli nie masz nawet silnika... Idź zrób silnik i dopiero poproś grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też mam wizje 200764 gier ktoś pomoże z grafiką. :sp_ike: Tak jak powiedział dawka nikt nie zrobi Ci grafy jak nie pokażesz swoich umiejętności zrób chociaż część silnika i dopiero proś o grafę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie potrzebuję was i waszych komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 To daleko nie zajdziesz skoro zlewasz dobre rady. Tylko naiwniak kupi kota w worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ehh...powiedz...czemu ktoś miałby ci robić grafike do jakiegoś syfu? skąd mogę wiedzieć że ta gra będzie fajna? Ja się narobie grafy a ty silnika nawet nie zrobisz...i wiesz...jak już ktoś by ci miał robić grafe to chyba nikt nie chce się podpisywać pod byle czym nie? Podeślesz silnik gry(ja do silników używam własnej grafiki...kwadracik czerwony,zielony,niebieski...czesem nawet kułeczka! :D) to wtedy już jest o czym gadać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie potrzebuję was i waszych komentarzy. A my nie potrzebujemy takiego zarozumiałego (wstaw co uważasz za odpowiednie) jakim jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 To nie róbcie grafiki. Ja zawsze sobie sam radzę. Jeśli nie znajdę nikogo to sam zrobię. Dla mnie to nie jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 To po co założyłeś temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie wiedziałem, że jesteście tacy słabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi