Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jesteś fanem muzyki czy pudełek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale to nie jest to samo, jak się słucha kupione mp3, a jak się włoży płytę w wieżę/do kompa, nacieszy się książeczką, pudełkiem, okładką :> . Na pirackich serwach przynajmniej nikt nie wyzywa mnie od złodziejów i można spokojnie o crack'ach pogadać tongue2.gifNie mam pojęcia jak kogoś z oryginalna grą mogą wyzywać od złodzieja, no ale spoko ;p . Widać w zupełnie inne gry gramy, w te co ja gram ani razu się nie spotkałem z czymś takim (no wyjątek to CS, jak wbijam na pirackie serwery to lubię gadać innym, że są złodziejami, bo od kilku lat grają na nonsteamie w grę, która kosztuje 20zł, ale to szczegół ;> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie mam pojęcia jak kogoś z oryginalna grą mogą wyzywać od złodzieja, no ale spoko ;p Wszyscy polacy to złodzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi