Wojo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam problem z obracaniem postaci wokół celownika zrobiłem tka jak pisze w FAQ dodałem celownik a objekt nie obraca się wokół celownika dodałem mu animacje wszystko i stoi w miejscu co zrobić ?? czekam na szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 obracanie chyba DO celownika to w stepie GML direction = point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) image_angle = direction a w celowniku GML x = mouse_x y = mouse_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W graczu w steepie daj to: GML direction = point_direction(x,y,celownik,celownik) image_angle = direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra znalazłem rozwiązanie sam ale dzięki za dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi