Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Nikas , Farkraj , Morro i ja chcielibyśmy pograć w ów Baldur'sa po stworzeniu serwa i próbie dołączenia się uzyskujemy komunikacik Nie można się połączyć z sesją gry. Może miał ktoś z tym styczność i wie co jest przyczyną wadliwości multiplayer'a ? Proszę o pomoc i z góry dziękuję . Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jakby co to widziałem serwer nikasa ale komunikat pojawiał sie przy probie dolaczenia do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Zawsze warto dodać to w pierwszym poście, a jeżeli nie, to się dodatkowo upewnić - może ktoś ma cracka uniemożliwiającego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nikas ma oryginalną a grę a u mnie wystarcza zamontowanie obrazu płyty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W sumie to ja mam craka , bez którego i tak gra chodzi (demon tools) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ło matko, w większości gier tego pokroju* wali się coś z multiplayerem. Ale dotyczy to raczej gier nowszych, w starszych nie powinno być problemów, więc w sumie odpada. * - wiadomo o co chodzi, przez słowo "crack" miałem na myśli właśnie takie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ło matko, w większości gier tego pokroju* wali się coś z multiplayerem. Ale dotyczy to raczej gier nowszych, w starszych nie powinno być problemów, więc w sumie odpada. * - wiadomo o co chodzi, przez słowo "crack" miałem na myśli właśnie takie gry. Tylko , że ja nie korzystam z niego ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 pomóżcie nam plx :X baldur gej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Z tego co pamiętam w tych gierkach (baldur, ice) - w przypadku multiplayer - w ustawieniach było wymagane granie takiej samej ilości fps'ów u każdego z graczy, czy coś w tym stylu. Bo tak w ogóle - odpal ustawienia, tam wszystko pisze co do wymagań gry przez sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi